Радость и печаль

Матрёна Донченко -Дидок
Радість і смуток переплелися разом.
І виходу немає як не повертайте.
А все наше життя неначе загадка
Та на це усе уваги не звертайте.

І якщо проснетесь рано на світанку
Незабудьте зір свій підняти в небеса.
Лише там побачите чистоту ви зранку.
І усю оту красу що зветься чудеса.

Ви побачите хмарки, що біжать по вітру.
І які несуть нам дощик або сніг.
Та ви не старайтесь летіти за вітром.
Адже не завжди ви отримаєте успіх.

Та все ж не втрачайте надію на краще.
Не впадайте в смуток – воно все мине.
І радість вернеться як сонечко зранку.
І до кращого життя воно вас поверне.

2.12.2019