Народе мiй!

Корнейчук Пётр Ефимович
***
Народе мій! - страждаєш помилково:
Обрав до влади зграю шахраїв!
За тебе промовляв молитви слово,
Щоб радість наближати нових днів.

До кого ще звертатись, святий Боже?
Коли ж настане правда на землі?! –
І зникне з України слід ворожий...
Добробут замаячить на столі.

Упевнений, колись моя молитва
До Бога неодмінно долетить:
Людей напівголодних - серед ситих -
Очікує своя щаслива мить!

2008р.