Як хотiлося менi

Поэт Закарпатья Василий Галас
Сніг валує! Білий сніг!..
Віти лапами стають.
Вмить літати всі авто
на шляхах перестають.
Має швидкість білий ритм.
Люди - білі і смішні.
Все нарешті за вікном -
як хотілося мені!..
Сніг валує!
Це вже сніг!..
Зір до білого звика.
Жду з роботи я батьків
і ліплю сніговика!..

Грудень 2019