Перший снiг

Александра Мошкович
З добрим ранком!
Моя миленька!
Глянь за вікно, моя маленька.
Котик на нашім ганку.
З чорного став біленьким.
Сніг йому  в очі диха.
Котик кумедно чмиха.
Вуха сховавши в  хвостик.
Диба трамвайчик синій.
З неба летять  пушинки.
Щічки дітей рум’янять.
Мама прасує банти.
Поки співає чайник.
Тато вмиває доню.
Доню сміється палко.
Треба купити поні.
Будем в санчата, Їх запрягати.
Сонце прийшло до ганку.
В очі котика диха.
Донечко, з першим снігом.
Залюбки тато, доню вітає.