БОкС-19

Хохол Хохотович
Два боксера бились в ринзі -
Двадцять перший раунд поспіль,
Й не могли ніяк спинитись,
Хоч би хтось сказав з них - ДОСИТЬ!

Заборонені прийоми
В хід пішли - кортіло крові,
Може, череп хтось проломе,
Розсіче удором брови.

Хук за хуком - ледь тримались
Два бійці - ніхто не падав.
Сила в мязах нуртувала,
Й піт сочився водопадом.

Тренер, боячись відмашки -
З-за спини плювався матом,
Він хоч досить був безстрашним,
Та боявсь схопить по блату.

- Йолопи, вже бій скінчився,
Та ненависть по інерції -
У двобої особистім,
Додавала в бійку перцю.

Кулаки йшли навкулачки,
І тіла були в неволі,
Двом бійцям не було лячно -
Було байдуже до болі.

- Може, досить, - один каже,
Зацідивши в носа масно,
- Я б з охотою, мій враже,
Якби міг спинитись вчасно.