БОкС-20

Хохол Хохотович
Не в вбиральні, а на стиці
Двох систем ідеологій,
Зійшлась пані товстопика -
Із тонкою й довгоногою.

Одна була, як билинка
І хиталася від вітру,
Як тендітна балеринка,
Пропускала тілом світло.

У потоці енергетик,
Леть тремтіла від частот,
І ловила, як поети,
Інформацію з пустот.

Інша була - грубоспина,
І ні каплі не емпатка,
Їй хотілося невпинно
Їсти, їсти, потім - спатки.

В мріях хліб і кусень сала,
На обід - борщик гарячий,
Від життя хотіла мало,
І за те не була вдячна.

Йшла одна назустріч долі
Крок за кроком пізнавала.
Інша їла й спала в волю,
І богів у шию гнала.

Одній серце кавалери -
На частини геть порвали,
Інша, дбаючи про нерви,
В туалеті саме срала.

Одна так й не заслужила -
Ні прощень, ні слів хвалебних.
Інша трохи хоч пожила,
Не для інших, а для себе.