Моя Богине

Клавдия Дмитрив
Я знов очей своїх не стулю
В нічку кохання цю чудову,
Тебе до себе я притулю
І заспіваю колискову.
До вуст медових доторкнуся,
Я в ту мить чомусь зніяковів.
До тебе люба притулюся,
Бо ніжно обійняти я схотів.

ПРИСПІВ

Моя єдина, люба і кохана,
За тебе долі дякую завжди.
Краса твоя ні з чим є незрівнянна,
Свій вогник щастя у мені знайди.
Моя Богине ніжна і жадана,
Краса твоя в полон мене взяла,
Ти долею і Богом мені дана,
Й вуаль кохання ти вже одягла.

ПРИСПІВ

Яскраво зорі сяють нам так,
Ніч про кохання щось шепоче,
Неначе це від долі якийсь знак,
Дивлюся в ті закоханії очі.
Ті очі кришталеві – намистини,
У їх коханні знову потону,
Кохання пісня з серця завжди лине,
Кохати все життя її одну.

ПРИСПІВ

10.12.2019 р