а посiщала не завжди

Вера Деревьянко
мене Любов любовью насищала коли бувало посіщала...
а посіщала не завжди
вона ліки від біди...
а біда далеко десь блукала де це я людей питала...
так хотілось прийти в гості поламати душу серце кості...
а ле щастячко не допускало
бойню встроєло скандали і біда все далі відступала...