як влюбиться у життя?

Вера Деревьянко
ну навіщо нам було родиться
як не дано в життя влюбиться...

боже милий підкажи...
Без любові
 як тобі служить...


я бідую
я горюю
а так хочу гарно жить...

мені цікаво я дивуюсь.
любов треба заслужить...