Север

Борис Долгов 2
Ночь. Луна.
Снегов туманы.
Звёзд мерцанье
зрит во мгле,
где распахнуты –
сиянья,
красоту неся
Земле.
Я – в предверии
свиданий,
с незнакомым
мне ещё,
словно,
счастья ожиданье,
и в душе –
так хорошо!..