Чому один я...

Виталий Столпак
Чому один я, не в чистім полі,
Чому тримтять... тримтять долоні,
А світ навколо перевернувся,
Та спів мій знову, мов захлебнувся?

І небо стало вже менш прозорим,
Та тільки більше не бачу зорь я.
І день, мов ніч, а ніч вбиває,
Бо моє "завтра" мене лякає...

Бо я без тебе, мов птах безкрилий,
Чому пішла ти від мене, мила?
Чому покинула прям серед ночі,
Що ти побачила на власні очі?

Тобі здалося, що не кохаю? -
Та я с тобою хоч в пекло з раю.
Та я с тобою і на край світу,
Якщо захочеш, босоніж піду!

    10.12.19г.