Де наш смiх, повен мiх?

Зозуля Юрий Павлович
нумо, в жарт: і мусить бути,  ЩО Б ТАКЕ ІЩЕ УТНУТИ!
й сміх, з чудових людських втіх:  Й ЩОБ НЕ В ГРІХ!!
й кУпи прийшлого, до "мєстного", лайна;  А ЦЕ Ж НА??
й смерть "братерським" окупантам!!!  БО — ВІЙНА

- - - - - - - - - - - - -
І на стіхірі були повойовані суто мирні рядки, вкупі з відгуками до них; на кшталт ось цих:

зоресяйні усмішки — неба долітали!
посувались, для них, там;
а й не присідали?

ні, вертались, — у пісні, цілунковокрилі!!
в звони, й до своїх дзвіниць:
лиць при світлосилі??

бачиш сей розгардіяш: вкупі — сміх і промінь!!!
зваж, доводять себе, аж:
крига йде на пломінь???

геть й буденність би, знаття: й Свято — а на все життя...
тож, святкуймо не вередуймо;
чи й святіймо, мо...

- - - - - - - - - - - - -
Рецензии на «А сьогоднi яке Свято?? - Розмальовка смiхом» (Юрий Зозуля)

Справжнє відчуття свята.
З Різдвом Христовим!
Здоров'я Вам та натхнення
З повагою,
Богдана Синюк   07.01.2013 13:25

Надихнули! Написала:http://www.stihi.ru/2011/12/29/4758.
Дякую! З Новорічними святами! Всього найкращого!
З повагою!
Людмила Дзвонок   29.12.2011 14:27

- - - - - - - - - - - - -
Долучаю свої до них та й не видимих свіжий поріжок "ні дня, ні каїну, ні юді, не рідня!" та "Будьмо!! й ЛюдьмИ!!!"