БОкС-21

Хохол Хохотович
Гінеколог з райлікарні -
Для жінок - найважча зваба,
Всі зусилля йдуть намарне,
І буденніють принади.

Ні мереживний бюстгалтер,
Ні звичайні панталони,
Не могли включити стартер
Почуттів в очах Сталоне. 

Ані губи - в поцілунку,
Ані посмішка з оскалом,
Не покращують пустунку -
Й відображення в дзеркалах.

Навіть зірка із ефіру,
Що роздерлась у шпагаті,
Для знавця - вдягнулась в міру,
Скривши всі ознаки статі.

Він би з радістю - відзначив,
Чи співмірний розмір рота
Із вагіною, одначе,
Зірка скута до нудоти.

Де обіцянки про піхву
І жаркий статевий акт,
Для науки, не для втіхи,
Має значення лиш факт.

Тільки натяки відверті,
Та слова, на жаль, порожні
Гінеколога з райцентра,
Похитнути не спроможні.