19. 11. 2019

Анна-Мария Зубар
я не мовчу, немає й страху в голосі
відправлю вам листа, щоб надійшов до осені
обрати місце тут або ж лишитись осторонь
на самоті, і справа тут не в гордості

розмовляти вільно, від інших не чекати осуду
так володіли мовою не всі, лише озброєні
якби я обирала, авжеж білим по чорному
і в тому є можливість особистого прояву