Искренний совет

Карпенко Наталия
Питаєш ти, чи бути, чи не бути
утіхам, що вгамують плоть твою?
Уже не розбудити солов'ю
кохання в серці, що давно забуте.

Якщо ж та плоть страждає серед ночі –
то доведеться їй заприсягти,
що підеш ти до здійснення мети,
в літах своїх далеко не дівочих.

А пліткарям – дивись спокійно в очі, -
роками ж ти в полоні у цноти!
До сексу всі без винятку охочі,
А «суддів» - посилай під три чорти!

 Липень 2018 р.