Дякую

Клавдия Дмитрив
- Я вдячний тобі, мамо, за життя,
За все, що робиш, люба, ти для мене.
Ніколи це не піде в забуття,
Знай, найдорожча люба моя нене.
Я вдячний тобі, мамо, за життя,
Що ти мене у світ давно пустила.
Матуся ти, а я твоє дитя,
Мене ти колисала і зростила.

ПРИСПІВ


Дякую Богу за те, що у мене ти є...
– Мамочко!
– Сину!
Долі дарунок, ти - щастя безмежне моє...
– Мамочко!
– Сину!
Теплі обійми й твоя незбагненна любов...
– Мамочко!
– Сину!
Щира молитва й віночок душевних розмов...
– Мамочко!
– Сину!



- Щасливим завжди будь, синочку мій,
Від цього я щаслива також буду.
Кохай, люби, надійся ти і мрій.
А я фортуни квітку роздобуду.
Молитимусь за тебе все життя,
А доля все водитиме стежками,
Ти - Господом дароване дитя,
Лети з світів, як птах, в обійми мами.

ПРИСПІВ

10.12.2019 р