Дякую

Клавдия Дмитрив
Я  вдячний тобі, мамо, за життя,
За все, що робиш ти, люба, для мене.
Ніколи не піде це в забуття,
Знай, найдорожча люба моя нене.

ПРИСПІВ

–Мамочко!
– Сину!
Дякую Богу зе те,що у мене ти є.
Тебе обійняти маю я змогу.
– Мамочко!
– Сину!
Ти – щастя моє.

Щасливим завжди будь ти, сину мій,
Від цього я щаслива також буду.
Кохай, люби, надійся ти і мрій.
А я фортуни квітку роздобуду.

ПРИСПІВ

Я вдячний тобі, мамо, за життя,
Що ти мене у світ давно пустила.
Матуся ти, а я твоє дитя,
Мене ти колисала і зростила.

ПРИСПІВ

10.12.2019 р