Боже, дай сили

Клавдия Дмитрив
Боже, дай сили усе пережити
І витримать все на життєвім шляху.
Дай пораду, як правильно маю чинити
На життєвому, Боже, віку.

Боже, дай сили, щоб все перебути,
В усьому підказки давай,
Намагатимусь кожну із них я почути.
Одну лиш мене не лишай.

Боже, дай сили усе перенести,
За руку мене ти тримай.
На хвилях життя поможи мені плисти,
Та хвилі негоди рівняй.

Боже, дай сили в житті все здолати,
Руку свою коли треба – подай.
Я буду молити тебе і благати…
Ти на мене з Небес споглядай.

Боже, дай сили усе побороти,
Бути сильною духом ти поможи,
Не дай скуштувати полину і гіркОти,
Де сумніви є , я прошу, підкажи.

09.12.2019 р.