Освiдомленi думки

Лю Нели
В твоїх силах направляти
Плин життєвої ріки,
Ти у змозі вибирати
Освідомлені думки.

Коли щось іде не так,
Ти повір, що стане краще.
Не здавайся, а нізащо,
З тої гречки буде мак.

Тож сортуй свої думки -
Мислення снує реальність.
Відшукай душі тональність
В руслі Вічної ріки.

              10.12.19