Укр. Сьогодн1 знову небо плаче

Анатолий Ляпатинский
Сьогодні знову небо плаче
земля намокла від дощів,
а я такий собі терплячий
чекаю теплих гарних днів.
З вікна дивлюся на дорогу,
ніхто по вулиці не йде,
а я збираюсь до подруги,
яка мене на зустріч жде.
Ніщо мене не зупиняє
перетинати кілометри,
мене ж моя любов чекає,
скажу я вам відверто.
Ніщо в житті не має сили
такої як кохання,
яке в собі весь час носило
надію й сподівання.