Квiтка моя

Павел Гулеватый
квітка моя молодість нескінчена
як би там не склалося серед зірок
чи безсоромна ти чи хрещена
молодість нескінчена, ось мій вирок
з того яблука охмурок
я фартовий, я настіки фартовий
що співуче складається
         й з кирпиних колисок
    квітка моя
янголе мій кольоровий
як обіймати, а як обіймеш
у кожному зближенні
з обох, херувимна, з обох,
безсоромна моя, сторінок -
порок. мені мати співала те
що потім Цісик усій нації
за ці співи усе віддам
але краще твого свавілля
не було від них вакцинації
                і я твій,
       освячений твоєю щедрістю,
  за всю свою дурість,
адам.