Свiт для мене, крiзь мене, зi мною

Катерина Жебровська
Світ – для мене, крізь мене, зі мною…
Світ – це я…
Скільки в долях – тривоги і болю,
Скільки зла…

Відображення сили Любові –
Теж Любов…
Прикипання до кожної ролі…
Плоть і кров…

Світ – це я, мої мрії і вчинки,
Радість снів…
Дарувань неминучі обжинки…
Щедрість нив…

Потаємно, незвично, незнано…
Глибина…
Наплелось, наскладалось віками…
Темнота…

Світ – для мене, крізь мене, зі мною…
Світ – це я…
Мить, освячена Світлом, Любов’ю…
Я – Душа…

11.12.2019