Кохана

Стефания Вронская
Суммую без тебе,
Як без вина,
Колиха пуста,
Та  життя не цікава.
Якщо ти мени закохав,
Подари один погляд.
Я зрозумію, що тобі потрібна,
Поверну нас та тебе,
Заберу все собі обратно.
Твій поцілунок отрута
Я загинула знову,
Що ж ти чорт незвичайний,
Вдалося ж любити такого.