Я не тое

Александр Бохан 4
Я не тое, што ты бачыш,
Я не тое, што жадаеш,
Ды не тое, што чакаеш,
Ды не тое, чым уладарыць

Я не тое, я не тое
Я жадаю быць з табою!

Не хавай мяне у кiшэнi
Не прадай мяне за грошы,
Толькi Лене, толькi Лене-
Пакажы мяне жанчыне!

Як убачыць мяне Лена,
Стане добрая з табою
I у сене, i у сене
Падорыць табе любовi!