День народження онученьки

Вира Украинка
Хмарки дружно усі відпливали,
Місяць ясно світити спішив,
Бо онученьку вже сповивали,
Її крик нас усіх оглушив.

У цю ніч Бог дав нам подарунок,
Слава, слава навіки Йому,
Буде славним життя візерунок,
Присвятити все тільки Христу.

Хай зростає маленька принцеса,
Хай співає і славить Христа,
Буде ще одна в нас поетеса...
Хай продовжують біг свій літа!
©Віра Українка