Рядки

Ирина Юрчук
Неслухняні рядки
         
           Пишу наосліп:
           Рядки розбігаються.
           Як їх зібрати?

                      Людмила Добровольська


Може насипати проса?
Хай наклюються рядки.
Дати відвідати роси,
Щоб не зазнали  жаги?

Вічності очі іконні,
Зоряний переполох…
Спустяться на підвіконня
Птах зі світанком удвох...