Смейся, девочка!

Марина Панфёрова
Смійся, дівчинко!

Смійся, дівчинко! Все попереду!
Півжиття ще є, не сумуй!
В понеділок, вівторок, середу
Цьому світу себе даруй.

Все одно: ранок, літо, п'ятниця
Чи неділя, чи вже зима.
Все ще буде, надії справдяться,
Все, що пройдено - не дарма.

Не шкодуй, що чогось не зроблено,
Як згадала, то вже роби.
Твоє серце коханням сповнено,
В ньому знахідки та скарби,

В ньому планів і мрій неміряно,
Не залишать тебе саму.
Божевільна, смішна чи стримана
Ти вже склала собі ціну.

Смійся всупереч, не зважаючи,
Смійся попри, наперекір,
Сміхом біль свій перемагаючи.
Все ще буде! У себе вір!