БОкС-23

Хохол Хохотович
Як зійшлися навкулачки
Зірка з зіркою лупитись,
Хто з них худший, а хто гладший,
В кого ні на що дивитись.

Хто сміється - на всі зуби,
А у кого скритий намір,
Хто вампірить й душі губить,
Ну, а хто здіймає гамір.

В кого успіх й тьма фанатів,
Що рятують від самотності,
Ну а хто гнилі томати
Заслужив як знак негодності.

В кого - наміри блаженні
Натовп піснею завести,
Ну а хтось зійшов на сцену,
Аби з розуму всіх звести.

Бються так - аж крешуть іскри,
Від палких ударів в морду,
За бажання з хлібом їсти
Ікру чорну та червону.

Відвойовують увагу,
Не шкодуючи лиця,
Як з вітрин універмагу,
Зазивають покупця.

Дивні зорі пятикутні,
Завжди прагнуть бути в центрі,
Аби врешті решт присутніх -
Здивувати фактом смерті.