5328 Новы Год настольк м л ён Дзед Мароза падары

Анжела Кушнер
Навагодніх падарункаў.
Кругам Дзед Мароз хадзіў,
Падарункі разносіў.
Дзеда людзі віншавалі,
И чагосьці налівалі.
У канцы - канцоў, ён так стаміўся,
Што сам пад елачку звалиуся.
Сын падаруначкі чакаў
І раніцай ён рана ўстаў.
Да ёлцы ён ляцеў, не ішоў.
Пад елкай дзяда ён знайшоў.
Сам Дзед Мароз пад елкай спаў,
Мех з падарункамі трымаў.
Якая радасць, проста шок.
Знайшоў пад ёлкаю мяшок)
А Новы Год, настолькі міл,
Што Дзед Мароза падарыў.