роман с транссексуалом

Александр Мурыгин
лишиться надежды
оправдание смертью
пятимерная вселенная
строки дурака
роман с транссексуалом

lose hope
justification by death
five dimensional universe
fool's lines
romance with a transsexual

     лишиться надежды
врачи говорят - умирать легко,
почти никто не жаловался...
главное - лишиться надежды

     lose hope
doctors say it's easy to die,
hardly anyone complained...
the main thing is to lose hope

     оправдание смертью
смерть возбуждает...
интересует великомученичество,
гибель империй

а как оправдать жизнь?
только смертью!

     justification by death
death excites...
Interested in martyrdom
the fall of empires

how do you justify life?
only death!

     пятимерная вселенная
коммунизм возвратился
под чёрным стягом анархии

...когда человек поймет -
вселенная пятимерна

     five dimensional universe
communism is back
under the black banner of anarchy

... when a person understands -
the universe is five dimensional

     строки дурака
странно выбирать между богом и
чертом

смотрю на строки...
какой дурак их писал?

     fool's lines
strange to choose between god and
hell

look at the lines...
what idiot wrote them?

     роман с транссексуалом
молчаливое братство?..смысл утрачен...

последняя доктрина не лучше теории Маркса...
это роман  с нами?,типа транссексуалами?

     romance with a transsexual
silent brotherhood? .. the meaning is lost ...

the latter doctrine is no better than Marx's theory...
is this an affair with us?, like transsexuals?