Вiчне

Громова Олька
П'ю жадібно слова із твоїх вуст,
У серці — знову радісне відлуння.
Втрачати час без тебе я боюсь,
Ховаю очі в довгі сірі будні.

Чекаю наш обіцяний вікенд,
Щоб прогулятися осіннім парком
І до дірок заслухати твій трек,
І по очей глибинах на байдарках.

Тобою надихатися весь час,
Кохати і втрачати рівновагу.
І знати, що у тебе все гаразд,
В житті шукати лише переваги.

І слухати б твоє серцебиття,
Розправити одвічно скуті крила,
Тобі подарувала б я життя,
З'явилися б тоді резервні сили.

Та поки що бажання лише це,
І усмішка на сонному обличчі,
Дивлюсь на фото — втомлене лице,
Дивлюсь і вірю, що кохання вічне.

Кажи, поки живий ще телефон,
І п'ять іще відсодків на заряді.
Вночі забуду зразу я про сон,
Та ти цьому, напевно, будеш радий.

Який ти, хлопець з іншого життя,
Що знов чекає по той бік екрану?
Лови мої яскраві почуття,
Я повернуся скоро, мій коханий.

12.10.19