***

Вера Деревьянко
я роками діточок не бачу плачу плачу
що це значить
діти виросли порозлітались я в самоті одна осталась.
помер Вітюнчик. чоловік .залишив одну навік...
в житті зміни
відбулись вже не буде як було колись...
в однім гніздечку щебетали січас пустка гомону нестало...
одна однісінька в печалі
як же гарно нам було в началі
діточок маленьких ми любили
три синочки і дві дочки народили...

де ти щастячко
прийди я своє життя кінчаю
спаси мене ти від біди...
спаси душу від печалі