Уначы

Анна Атрощенко
Цень ад месяца - адбітак...
Жвава танчыць па страсе.
І, бліскучы гэты сшытак
Прачытаць змогуць не ўсе.

Сёння зноўку ад бяссоння
Родны горад, як чужы...
І прызнаюся сягоння:
Усё гэта - міражы!