***

Вера Деревьянко
не сказаннО дуже рада

життя дароване мені

ну за що тяжка награда

шукаю відповідь у кожнім  дні...

я живу на самім дні
і невідомо то мені

навіщо жить життя у сні...
у скорботі
 і печалі

в скруті
 в бідності

в зімі в весні

в осені і в літі

навіщо нам написані закони
 у старОму і новОму заповіті...