Щирi очi чорнi брова

Павел Гулеватый
Увесь мій кацапський  гонор
усю мою чугуївську дурню
жiночка з Полісся стримала
бо я її люблю мовою моєї матері
вчительки що мене обожнювала
кручі мої не зраджувала
не клЯла стежку свою
        а піду в далекі гори
        чи дочовгаю до стерні
        щирі очі чорні брова
        маряться як дурні
я без неї наспів обділений
приспівом відчуття
бо такого й не марив дива я
коли жаль жартома злучав
а у тому жалю жалібному
як у неньчиному раю
мене звісно вертає до рідного
і молюсь на нього
й молю.