Маlаса шатлакхаш

Микаил Сапралиев
Тха хьамсара мохк, тоалуча наькъе.
Седкъий гулбеш, хьувзалу соа.
Болх буташ хилац, халахь, ах-наькъе.
Морхаш къувкъаш, сегалу тlоа.

Маlас гой хьона, лепаргаш дийха.
Баьццара корсам хьалъетта.
Машара вlовно, маlасхой бийха,
Вай къаман нах, шоайла хетта.

Хьамсара лаьтта, хьамсара даьхе.
Оах тхоай са дlалургда хьона.
Лорадеш сий, тхоай цlенаеш чухье.
Хьо мара эшац кхы тхьона.

Лепалба седкъа, дебалда рузкъа.
Вай мохк хозлуш машаре отт.
Цlай дезде гlерташ шатлакхаш къувкъа.
Керда хеттай вахара чотт.

Гlалгlайче, 13. Чантара бутт 2019 шу