пошматована доля, пiдглянуте

Гелена Смилянская
запроданці долі
втоптали в болото години,
не вирвали душу з останніх лещат,
 поготів
розслаблене тіло на краю
без дихання правди й надії,
списали з рахунків,
в рядку їх закреслено,
на залишку пляшка для сліз,
а на дні ядовитого зілля того лиш на мить,
щоб забути де ти
і чи справді
на світі живеш

07.11, 07.16
14.12.2019