Шановним вчителям-поздоровлення з зимовими святами

Юлия Коваль Мешковская
У дні яскраві та святкові,
Нам пригадався світлий час-
Роки шкільні,такі чудові,
Де був початок й старт для нас.

Бо школа нам знання давала,
Вустами гарних вчителів,
Характер також формувала,
Щоб кожен шлях в життя провів.

І зараз,нашим дружнім класом,
Ми щиро привітаєм Вас,
Ви педагоги,що навчали разом,
До мудрих рішень спонукали нас.

У Новорічні та Різдвяні свята,
Ми спішимо Вам щастя побажати,
Щоб доля була на добро багата
І,щоб серця хотіли радісно співати.

Щоб поруч були щирі люди,
Які підтримають завжди і всюди,
І рідні,близькі та кохані
Хай вірні будуть і бажані.

Ви несете дари пізнання,
Для тих,хто хоче світ відкрити,
І ясно бачите бажання,
В дітей,що прагнуть нове вчити.

Нам згадуються ті часи,веселі,
Шкільні вистави,виступи,змагання,
Де ми всі різні наче акварелі,
Старались втілити всі сподівання.

Здається,тільки вчора все це було,
Так швидко змінюються долі в нас,
Дитинство без турбот вже промайнуло,
І ми вступили в зрілий та дорослий час.

У світі в кожного своя дорога,
Де,щось знаходим та втрачаєм повсякчас,
Та треба щиро вірить в Бога,
Він вірить,що знайде себе кожен із нас.

Давайте дружньо посміхнемось,
Всім тим хто нас добру навчив,
І подумки всі обіймемось,
Щоб кожен серце привідкрив.