***

Вера Деревьянко
і дружина і машина
і синочок анголочок
отакий наш Ігорьочок
і робота просто клас
є здоровьячка запас.
не один такий він в нас ...
всі щасливі ми в родині і живем ми в одній днині...
ми за кожного радієм
бо по людські живем дієм...солоденькі летять миті
кожним нами всі спожиті...якщо горе нападе ми родиною затопчим у ту мить і пропаде...
дружно ми живем не тужим.
любимо радіємо і дружим ...