Я живу у полонi буденностi

Катерина Жебровська
Я живу у полоні буденності…
Гра Земна…
Поміж сірого, білого, темного
Я жива…

Я веду перемовини з Долями…
Коло змін…
Причащаюсь віками-дорогами…
Доня… Син…

Я вклоняюсь Любові й безпам’ятству…
Серце – вісь…
Віддаю себе свяченню-таїнству…
Тане віск…

Я люблю й обдаровую вдячністю
Цілий світ…
Відбуваюсь миттєвістю-вічністю…
Переліт…

13.12.2019