Вiд Миколая до Рiздва

Клавдия Дмитрив
Від Миколи до Різдва,
Суцільні всюди є дива,
Всім приносять подарунки,
Всі красивії пакунки.

Одні одних так вітають,
Від душі добра бажають.
Линуть лиш слова хороші
Про здоров’я і про гроші.

Мирне небо всім бажають,
Чуда Божого чекають,
Хочуть всі щасливо жити
І ніколи не тужити.

Так від хати і до хати
Ходять з святами вітати,
Раді всі гостям в цей час,
Бо таке бува в рік раз.

12.12.2019 р.