Три брати

Светлана Ганоцкая
Стоять ,задумались дуби
У сніговому королівстві
То три брати, чи вої три
Що побратались
Колись в герці...
Стою, на них тепер
Любуюсь...
І чую як вони сумують
I  гомонять...
Про древнє мабуть,
Що вже минуло...
Як  там вони
колись жили, а може
Просто підростали...
Маленькими тоді були,
Чи справжніми богатирями...
Тільки шепочуть поміж себе...
Почути хочу, прислухаюсь
Та таїну ще бережуть
І зайвого мені не скажуть...
Лиш усміхнувшись наспівають
Тихенько басом надобраніч...