Дыхуейкъым псалъэ куэд

Мадина Ахматова
Къызэплъ...
дыкъыздэгъафэ,
Дыхуейкъым
псалъэ куэд,
Уи нитIым
къыщIих мафIэм
Схуеусыр зы уэрэд.

ГурыщIэ схузэIуищэм
И щэхур
мэхъу сифIэщ,
Зэманыр
зыхэдмыщIэу,
Дыкъафэу
нэху догъэщ...