Памяти В. Н. Юновой

Василий Бэлэк
                Василий Белеков
                Вера Николаевна Юнованы;
эзеемине

Кандый коркыш каарыктым,
Каным катты кунуукта;.
Каралыкка каптырттым,
К;ксим куру к;й;кте;…

Каралыкта кайда да
Кажаайышлайт к;;ркийлер…
Кара;ууйлык койнында
Каруузышлайт к;;лелер…

Каарыкканым кубаартыр…
Карууларым к;ксимде.
К;;нзегемдер канайттар?
Кара каным кайнаттар…