Delikatnist

Ян Ждан
За що так жорстоко?
І спить покаяння..?!
А заздрістне око,
Мовчить на прохання?!?

Чому непривітні?!
Мізерна пошана?
Собою вагітні,
А я не коханий?!

За що не злюбили?!
І вибачень мало?
Загнали в могилу,
Морально-зухвало...

Мерщій схаменіться!
Благаю стократно!
Змініть черстві лиця,
Бо ж я - делікатний!

© ; Ян Ждан / 15.12.2019