***

Петя-К
До влади рветься Порошенко,
Боїться за свої баблоси,
І з співом "згинуть вороженьки",
Збира майдан із голих й босих.

Із тих кого він обікрав,
І хоче знову обікрасти,
Усих запрошує до лав,
Лохів,козлів і під - растів :

- Ідемо всі за рідну неньку!
Я з під поли всім заплачу!
Спасіть мене мої рідненькі,
Бо від "хрестів" вже не втечу!

У мене є грошей багато,
Я не один мільон роздам,
Ідіть всі неньку рятувати,
По сотці в час, всі на майдан!

Виходим всі, ще є надія!!
І зробим кіпіш ,є вже план!
Я вам долярами засію,
Якщо вернете владу нам!

- Мабуть не вийде - знають люди,
Чого від гнидника чекати!
Не вийдуть знов на зов іуди,
Бо вже втомились виживати!