Ц ийи йис

Гулья Мисриханова
Ц/ийи йис зи вил алай вал
Саа, йисалай атанвай
Гвайвиляй вав ч/ехи чувал
Ширинлухрив ац/анвай.

Кефер патан лацу живер
Валай вилик атана.
Гумрагь я вун гъайи шивер,
Яргъал мензил ат/ана.

Къай-ханум ва Аяз-буба
Ц/айлапан хьиз-къуватар.
Пулар аватдай гва турба
Виридаз  гъиз савкьатар.

Ац/ай вацра нур гудайла
Рак гатана ша к/вализ
Шад веда зун вун атайла
Чими я вун зи рик/из.

Зи гъил кьуна стха физва,
Елкадал экв  куьк/уьриз.
Рик/е чна гафар хуьзва
Ваз шиирар туьк1уьриз.