К енивилин ч ал

Гулья Мисриханова
Гьинай гафар жагъурда за
Вун гъавурда твада за гьик/?
Кисай ч/алалд рахурда за
Вав, гьиссерив ац/анвай рик/.

Заз бахт гайи я вун инсан ,
Чир хьана ваз зи рик/ин гьал.
Муьгьуббат я им халисан
Хьанвайвиляй киснавайд ч/ал.

Мад садавни и ч/алалди
Рахамир вун чи сир хьурай
Гьич садазни и ч/авалди
Чир тахьай ч/ал чаз чир хьурай.

Кисай ч/алалд лугьун за ваз
Гафар ваз гьич ван хьун тавур.
Гьик/ алакьна цаварай кьаз,
А ч/ал чун чи гъавурда  акьур.