Давно чекаю

Клавдия Дмитрив
Прийди до мене, не барися,
Я зачекалася тебе,
Та ще з порога усміхнися,
Місяць на небі нам зійде.
Прийди до мене, та поквапся,
Хочу в обійми я пірнуть,
Благаю, лиш не зупиняйся,
Слова зізнання мрію чуть.

ПРИСПІВ

Прийди, прийди, прийди і не барися,
Прилинь до мене птахом з далини,
І в мої очі, любий, подивися.
Хай не ростуть між нами полини.
Прийди, прийди, в коханні ти скупайся,
Тобі я своє серце віддала.
Із почуттями ти не сперечайся,
Любов свою до тебе зберегла.

Прийди до мене, мій миленький,
Вже зорі світять нам давно,
Живеш, коханий, ти в серденьку,
Кохання в нас росте зерно.
Прийди до мене, я благаю,
І почуттям ти волю дай,
Тебе давно, любий, кохаю,
Про це прошу я, пам’ятай.

ПРИСПІВ

17.12.2019 р.