Катажина Дзики Забери меня

Нати Гензер
ххх

забери меня высоко в горы
где стоит вековечная тишина
под слоем снега
на вершину меня приведи
где никто смотря вниз
не думал о жизни и смерти

x x x

zabierz mnie w gory wysoko
gdzie jeszcze cisza trwa nieporuszona
grubym pok;adem sniegu
na szczyt takiej gory mnie zaprowadz
gdzie jeszcze nikt patrzac w dol
nie myslal o zyciu i smierci